Vacature Klantenservice Medewerker

Klantenservice Medewerker in Krimpen aan de Lek

Muddebouw B.V.

Klantenservice medewerker (fulltime)

Als medewerker front office ben jij hét gezicht voor Muddebouw. In deze functie ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. In deze functie is het belangrijk dat jij stevig in je schoenen staat, kan omgaan met vragen en klachten van klanten en het leuk vind om mensen telefonisch te woord te staan.

Muddebouw is een bouwkundig aannemer, gevestigd in Krimpen aan de Lek en Capelle aan den IJssel. Wij zijn een familiebedrijf en werken in een informele sfeer. Onze werkzaamheden bestaan uit renovatie, (groot) onderhoud en contractonderhoud van gebouwen en woningen. Verder zijn wij voor verschillende organisaties huisaannemer, waarbij creativiteit en flexibiliteit wordt gevraagd. In onze eigentijdse timmerfabriek maken wij ramen, deuren, trappen en kozijnen nauwkeurig op maat, maar er zijn natuurlijk veel meer toepassingsmogelijkheden van houten bouwmaterialen denkbaar. Daarbij kiezen wij ervoor om milieubewust te produceren met een laag energieverbruik. Onze 120 gemotiveerde medewerkers hebben vakkundigheid, duurzaamheid en service hoog in het vaandel staan. Persoonlijk contact met onze klanten vinden wij belangrijk.

Onze klanten zijn huurders van de woningcorporaties waar wij onderhoud aan verlenen. De huurders bellen bijvoorbeeld bij het hebben van een lekkage, er een kraan vervangen moet worden, een deur scheef hangt of wanneer zij de portiek van het appartementencomplex waarin zij wonen niet in kunnen komen omdat zij de sleutel verloren zijn.

Om hulp te bieden bij dit soort situaties kunnen onze klanten rekenen op een ervaren team van monteurs, werkzaam voor Muddebouw. Om alle administratieve handelingen goed af te handelen kunnen onze monteurs en de medewerkers van de front office rekenen op de collega's van de back office.

Hieronder een greep uit de werkzaamheden op de front office: - Inkomende telefoonlijn (1e en 2e lijn); - Monteurslijn; - Aanmaken bonnen; - Wacht- en waakdienst; - Bonnen zonder afspraak plannen; - Mailbox klanten; - Incidenteel: planmatige verzoeken.

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature tekst? Dan is het tot slot goed om te weten wat jij jou te bieden hebben:
• Een uitstekend salaris, afhankelijk van jouw opleiding en ervaring;
• Een jaarcontract bij Muddebouw met zicht op een vaste aanstelling voor onbepaalde tijd;
• Een informele werksfeer waarbij we oog hebben voor jou als persoon;
• Werktijden van maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur;
• De beste koffie om elke dag zo goed mogelijk van start te gaan. Geniet jij het meest van een heerlijke bak versgemalen filterkoffie? Of kies je voor een overheerlijke cappuccino van versgemalen koffiebonen? Aan jou de keus!

Vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Aimée Snoek via

Contact

Tel
Mail
Functie:medewerker klantenservice
Startdatum:18-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Muddebouw via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lekkerkerk
  2. Klantenservice Medewerker Muddebouw 18-01-2024

Bekijk ook andere vacatures