Vacature Elektromonteur

Elektromonteur in Alblasserdam

Functieomschrijving

Ga jij graag in een team aan de slag waarin je samen tot oplossingen probeert te komen en ben je niet vies van hard werken? Dan zoeken wij jou! We zijn namelijk op zoek naar elektromonteurs die samen met collega's verantwoordelijk is voor het elektronische beheer van de walserij en haar machines. In deze rol ben je preventief en reactief onderhoud aan het uitvoeren op de verschillende installaties.

Lees de rest van de vacature voor meer informatie over deze uitdagende functie!

wat bieden wij jou
 • € 3500 / € 4725,- per maand (o.b.v. ervaring)
 • Tijdelijk, met uitzicht op een vast contract
 • 3-ploegendienst (incl. 16,13% toeslag)
 • 40 vakantiedagen
 • Veel doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf
 • Alblasserdam
wie ben jij

Om in aanmerking te komen voor deze rol beschik je over ervaring met PLC's en Drive's. Verder heb je kennis van aandrijvingen en AC/DC motoren.

Hiernaast is het van belang dat je snel en doelgericht storingen weet op te lossen. Je raakt dus niet in paniek, maar weet met een open vizier naar de storing te kijken. Omdat je samenwerkt met een team is het essentieel dat je een goede beheersing hebt van de Nederlandse taal.

Verdere eisen zijn;

 • Een afgeronde mbo-opleiding (niveau 4) in de richting van elektrotechniek.
 • Minimaal 5 jaar ervaring in de zware industrie
wat ga je doen

In de functie van elektromonteur heb je verschillende werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Zo voer jij het algemeen onderhoud uit op de Walserij. Dit doe je door het uitvoeren van preventief, correctief en predictief onderhoud. Aan de hand hier van stel je storingsanalyses op en bedenk je verbeterplannen/adviezen.

Overige taken zijn;

 • Veiligstellen van elektrische installaties
 • Maximaliseren van beschikbaarheid van de walserij installatie
 • Bewaken van de status van productiemiddelen met behulp van live monitoring en historische data
 • Werken volgens de bedrijfs-, veiligheids- en milieuvoorschriften
waar ga je werken

Je komt te werken bij een bedrijf dat hoogwaardig walsdraad maakt voor de sectoren automotive, engineering en machinebouw.

Jij komt te werken op Walserij, één van de afdelingen binnen het bredijf. Hier walsen (bewerken) ze het staaldraad. Binnen deze afdeling is er een team van monteurs die verantwoordelijk is voor het blijven draaien van de walserij.

sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd? Wacht dan niet te lang! Solliciteer via de button.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:maritiem elektromonteur
Startdatum:11-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:4750 – 4750
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via jonah.van.beekhuizen@nl.randstad.com of 078-6991350. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Lekkerkerk
 2. Elektromonteur Randstad 11-01-2024

Bekijk ook andere vacatures