Vacature Leerling service- en onderhoudsmonteur (BBL leer-werktraject)

Leerling service- en onderhoudsmonteur (BBL leer-werktraject) in Alblasserdam

Dit ga je doen

Je begint als leerling service- en onderhoudsmonteur bij je nieuwe werkgever in Alblasserdam, een vooraanstaande staalproducent die dagelijks grote hoeveelheden staal verwerkt, onder andere voor de automotive- en machinebouwindustrie. Tijdens het BBL leer-werktraject word je opgeleid tot leerling service- en onderhoudsmonteur met een MBO-3 opleiding in Werktuigbouwkunde. 

Als Leerling Monteur maak je deel uit van een hecht team van vakmensen binnen de Technische Dienst, bestaande uit 12 collega's verspreid over diverse werklocaties. Je werkt je in een kleine werkplaats en voer je je taken uit in de productiehal. Deze hal herbergt een productielijn van zo'n 300 meter, waarvoor jij verantwoordelijk bent. 

In de eerste drie maanden word je grondig ingewerkt door je collega's tijdens een onboarding-programma. Hierdoor maak je kennis met je nieuwe team, de werkprocessen en de machines. Als je na de onboarding enthousiast bent en verdere ontwikkeling in werktuigbouwkunde ambieert, krijg je de kans om kosteloos een MBO-3 opleiding in Werktuigbouwkunde te volgen. Je wordt door je werkgever opgeleid tot een vakman met een cruciale rol in het operationeel houden van de productielijn.

Je leert als leerling service- en onderhoudsmonteur hoe je deze productielijn inspecteert, controleert en onderhoudt. Je bent verantwoordelijk voor het identificeren van mechanische problemen en voor het effectief oplossen ervan, inclusief demontage, montage, lassen en diverse andere onderhoudswerkzaamheden in de werkplaats. Zowel hydrauliek als pneumatiek behoren tot jouw werkgebied. 

Als Leerling Monteur word je begeleid door ervaren collega's en volg je kosteloos een BBL-opleiding op MBO-3 niveau, richting Monteur Werktuigbouwkunde. Bij voorkeur ben je iemand die al wel wat kennis heeft van mechanische problemen opsporen en oplossen. Dit kan eventueel door werkervaring, een opleiding of hobbymatig sleutelen aan brommers of aan auto's. 

Ben jij klaar om de stap te zetten naar een volwaardige Monteur-W en wil je binnenkort deze productielijn onderhouden in Alblasserdam? Solliciteer dan direct!


Organisatie- en afdelingomschrijving

Je gaat aan de slag bij een organisatie die streeft naar staalperfectie! Als toonaangevende producent van hoogwaardig staal hebben we een rijke geschiedenis van innovatie en vakmanschap opgebouwd. Onze producten vormen de basis van diverse industrieën wereldwijd, en we blijven de lat hoog leggen in staalproductie.

Jouw werklocatie in Alblasserdam is het epicentrum van technologische vooruitgang, waar geavanceerde productiemethoden en duurzaamheid samenkomen om de standaard te bepalen. Als teamlid krijg je de kans om deel uit te maken van een groeiende organisatie die hoogwaardige staalproducten levert. We bevorderen creativiteit, ambitie en bieden kansen voor professionele ontwikkeling.

Dit krijg je

 • Een uitdagend leer-werktraject tot Monteur Werktuigbouwkunde op MBO-3 niveau
 • Een basis startsalaris tot wel €3267 bruto per maand
 • Een toeslag van (16.13%) op je basissalaris voor het werken in de 3-ploegen
 • 8,33% vakantietoeslag
 • 25 vakantiedagen per jaar
 • Reiskostenvergoeding voor woon-werk
 • Pensioenopbouw
 • Kosteloos een BBL-opleiding via je werkgever
 • Een uitgebreide onboarding van 3 maanden 
 • Zit je op je plek, dan is er uitzicht op een vaste aanstelling! 


Functie:Leerling service- en onderhoudsmonteur (BBL leer-werktraject)
Startdatum:03-01-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 085 - 486 52 02. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Lekkerkerk
 2. Leerling service- en onderhoudsmonteur (BBL leer-werktraject) Raaak Personeel 03-01-2024

Bekijk ook andere vacatures