Vacature Enthousiaste en Creatieve Stagiair(e)

Enthousiaste en Creatieve Stagiair(e) in Lekkerkerk


The Entertainment Initiative kan voorzien in uiteenlopende diensten op het gebied van marketing en design. Van het bedenken, uitwerken en uitvoeren van een grote variatie aan online en offline marketinguitingen tot het conceptualiseren, ontwerpen en produceren van verpakkingen voor entertainment producten, TEI heeft met meer dan 12 jaar ervaring de kennis en vaardigheden in huis om elk project met succes af te ronden.
Mocht u interesse hebben in onze diensten of heeft u een vraag? Neemt u dan vooral contact met ons op! Mail naar

The Entertainment Initiative
Stagiair(e) gezocht

Voor de volgende stageperiode is The Entertainment Initiative op zoek naar een enthousiaste en creatieve stagiair(e). Doe jij een opleiding in de richting grafische vormgeving, communicatie of multimedia design? Ben je op zoek naar een veelzijdige stage binnen de entertainmentbranche en ben je een echte filmliefhebber?

Functie:stagiair
Startdatum:07-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met The Entertainment Initiative via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lekkerkerk
  2. Enthousiaste en Creatieve Stagiair(e) The Entertainment Initiative 07-03-2024

Bekijk ook andere vacatures