Vacature Helpdesk Medewerker

Helpdesk Medewerker in Lekkerkerk

Helpdesk Medewerker

 • Aantal uur : 32 - 36 uur
 • Opleidingsniveau : MBO

Zie je het al voor je?

Met jouw hulp en oplossingen kunnen al je collega's zonder ICT problemen blijven werken. Jij bent hun steun en toeverlaat. Door hun waardering krijg je extra energie. Jouw doorkiesnummer kent iedereen uit zijn hoofd.

Wij

Krimpenerwaard is een middelgrote gemeente in het prachtige Groene Hart. Een landelijk gebied met elf unieke dorpen of steden, waar in totaal 58.000 inwoners wonen, werken en recreëren. Maar, jij wilt natuurlijk ook graag weten wat voor organisatie wij zijn.
Het team Informatiemanagement is als ondersteunende afdeling dienstverlenend aan de gehele organisatie. Het team bestaat uit 27 medewerkers waaronder een informatiemanager en adviseurs die zich bezighouden met advisering, ontwikkeling van het informatisering beleid en projectleiding. Functioneel beheerders zijn ieder belast met beheer en onderhoud van vak applicaties. Systeem- en Netwerkbeheerders zorgen voor het optimaal functioneren van het netwerk en serverpark. Daarnaast bestaat het team uit administratief medewerkers en medewerkers Servicedesk ICT.

Dit ga je doen

De telefoon staat meestal roodgloeiend. Als Helpdeskmedewerker help je je collega (de interne klant) met een ICT-vraag of -probleem. Jouw kennis en inlevingsvermogen is onmisbaar in de organisatie.
Je probeert de klant te antwoorden of te helpen met het probleem. Lukt dit niet, dan zet je de vraag of het probleem door binnen de afdeling.
Daarnaast:

 • Bewaak je de voortgang van de meldingen en koppel je de status terug naar de interne klant;
 • Ondersteun je de systeembeheerders met werkzaamheden die passen bij jouw functie, kennis en ervaring rondom eerstelijns werkzaamheden.

Jij

Je bent zeer klantgericht, communicatief vaardig, stressbestendig en beschikt over inlevingsvermogen.
Daarnaast:

 • Beschik je over minimaal MBO4 niveau en ben je technisch voldoende onderlegd;
 • Heb je bij voorkeur enige jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Heb je bij voorkeur kennis van en ervaring met Topdesk;
 • Beschik je over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

 • Afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris van maximaal € 3.612,- bruto per maand (functieschaal 7) bij een 36-urige werkweek. Op dit moment vindt er een herijking van het functieboek plaats. De verwachting is dat deze functie gewaardeerd wordt in functieschaal 8 met maximaal € 4.052,- bruto per maand;
 • Een thuiswerkvergoeding, reiskostenvergoeding en uiteraard een laptop en iPhone. Ook kunnen wij je helpen bij het inrichten van je thuiswerkplek!
 • Een Individueel Keuze Budget (IKB) (externe link) . Over het bruto maandsalaris bouw je maandelijks 17,05% IKB op. Je kunt dit bijvoorbeeld (maandelijks) uit laten betalen, gebruiken om extra verlof te kopen of inzetten voor een opleiding;
 • De mogelijkheid om je werk en werktijden in te delen op de manier die bij jou en je werk past;
 • Vitamine L(eren): een intern pakket aan ontwikkelmogelijkheden;
 • Betrokken collega's;
 • Vertrouwen.

Solliciteren

Enthousiast geworden? Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met , (Teammanager). Hij is bereikbaar via en email: .


Functie:helpdeskmedewerker
Startdatum:02-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3612 – 3612
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Krimpenerwaard via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Lekkerkerk
 2. Helpdesk Medewerker Gemeente Krimpenerwaard 02-11-2023

Bekijk ook andere vacatures