Vacature Logistiek Medewerker Gloeierij

Logistiek Medewerker Gloeierij in Alblasserdam

Dit ga je doen

Je gaat als Logistiek Medewerker aan de slag bij je nieuwe werkgever in Alblasserdam. Het betreft een producent van stalen producten waar producten worden vervaardigd, opgeslagen en worden verzonden naar diverse klanten. Deze verzendingen zijn niet zomaar bestellingen die de klant in een kartonnen doos ontvangt, je werkt echt met zwaar materieel en met zware gewichten, wat kan oplopen tot wel 16 ton! Naast de bediending van de bovenloopkraan spring je als Heftruckchauffeur ook regelmatig op je heftruck om de producten intern te verplaatsen of om de vrachtwagens te laden en te lossen. 

Op jouw afdeling worden stalen producten in grote ovens geplaatst om te verwarmen. Je zorgt ervoor dat dit veilig gebeurt en verplaatst ook de ovens met de bovenloopkraan als dat nodig is. Naast het vervoeren van het materiaal voer je ook kwaliteitscontroles uit, verwerk je dit administratief en zorg je ervoor dat het proces zo soepel mogelijk verloopt. Je bewaakt het volledige proces en zorgt dat dit goed verloopt. Dit alles doe je in een 5 ploegendienst.

Ben je enthousiast geworden over deze uitdagende functie als Bovenloopkraanmachinist bij dit mooie bedrijf? Solliciteer dan direct!

Organisatie- en afdelingomschrijving

Je komt te werken voor een productiebedrijf in Alblasserdam. Hier vindt het volledige productieproces van staaldraad plaats.

Dit krijg je

  • Een leuke functie bij een groeiend bedrijf; 
  • Fijne collega's; 
  • Uitzicht op vast dienstverband;
  • €17,84 bruto per uur + ploegentoeslag van 30%
  • 25 vakantiedagen 
  • Reiskosten
  • Niet in het bezit van een certificaat veilig hijsen en/of heftruck? Deze kan je via Raaak Personeel behalen!


Functie:Logistiek Medewerker Gloeierij
Startdatum:17-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:LBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 31786933727. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lekkerkerk
  2. Logistiek Medewerker Gloeierij Raaak Personeel 17-10-2023

Bekijk ook andere vacatures