Vacature PMT Partners Medische Techniek

PMT Partners Medische Techniek in Alblasserdam

Wil jij als service specialist werken met hoogwaardige reinigings- en sterilisatie apparatuur in ziekenhuizen en laboratoria? Binnen onze Nederlandse zorg onderhoud plegen en storingen verhelpen aan deze apparatuur, zodat de steriele kwaliteit van het instrumentarium van operaties gegarandeerd is ?

Wat ga jij doen?

Je bent de expert en het visitekaartje van de organisatie. Het is logisch dat we dit waarderen. Jij bent dagelijks bezig met het uitvoeren van onderhoud en het oplossen van storingen bij onze klanten. Samen met jouw collega's zorg jij er voor dat wij een kwalitatieve hoogwaardige service bieden aan onze klanten waardoor zij zorgeloos kunnen steriliseren of desinfecteren en operaties van patiënten doorgang kunnen vinden.

Een opsomming van jouw mogelijke dagelijkse werkzaamheden:

 • Als Field Service Monteur maak je onderdeel uit van een team van ongeveer 10 mensen;
 • Je komt zelfstandig te werken binnen een team waarin expertise wordt gedeeld;
 • In de praktijk zullen je werkzaamheden bestaan uit het oplossen van storingen en het plegen van onderhoud aan de apparatuur die wij in beheer hebben in Nederland;
 • De werkzaamheden zullen afwisselend zijn waardoor geen dag hetzelfde verloopt;
 • Je zult op verschillende locaties aan vele soorten machines werken. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om de centrale sterilisatieafdeling binnen het ziekenhuis of een soortgelijke afdeling bij andere instellingen;
 • Je krijgt de beschikking over een comfortabele service bus met de beste gereedschappen;
 • Je communiceert met onze Service Coördinatie die je technisch op afstand kan ondersteunen.

Wie ben jij?

Je bent een positief ingesteld persoon en zoekt bij problemen altijd naar een juiste oplossing. Ook als dingen anders lopen dan verwacht of dat je gewend bent. Deze mentaliteit breng je mee naar je werk. Je haalt immers voldoening uit het oplossen van technische problemen binnen belangrijke afdelingen van de klanten in jouw regio. Hierbij ben je vriendelijk, flexibel, collegiaal en prettig in de omgang. Belangrijk vinden wij dat je het leveren van maatwerk Service - net als ons - ook echt als een vak ziet. En je voelt je nooit te oud om te leren als mens en binnen de Techniek!

Wie wij zijn

PMT Partners Medische Techniek is een familiebedrijf, gevestigd in Alblasserdam. Bij PMT zijn wij al bijna 50 jaar gericht op het produceren, leveren en onderhouden van hoogwaardige professionele sterilisatie-, reinigings- en desinfectieapparatuur en toebehoren. Als enige Nederlandse fabrikant leveren wij deze producten met name aan ziekenhuizen, farmaceutische industrie en onderzoeksinstellingen.

Binnen PMT heerst er een familiaire sfeer waarin ongeveer 35 medewerkers samenwerken aan de missie van het bedrijf. PMT heeft een serviceteam en een eigen productiefaciliteit. Verder werken wij met een klein team op kantoor. Door aanhoudende groei is PMT op zoek naar mensen die mee willen groeien in het bedrijf en deel willen uitmaken van deze dynamische organisatie.

Wat wij bieden

Uiteraard krijg je intern een uitgebreide training zodat je je werk tot in de puntjes kunt uitvoeren. Daarnaast zal je eerst meelopen met een ervaren collega en volg je een inwerkprogramma. Je komt in een gezellig team waarin het onderlinge contact erg goed is en waar je met respect wordt behandeld.

 • Verder bieden wij een dynamische werkomgeving waar wij in teamverband werken;
 • Krijg je de kans om te werken met producten van een hoogstaand (technisch) niveau binnen een organisatie waar kwaliteit voorop staat;
 • We betalen een goed salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • Naast de informele sfeer bieden wij een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket waaronder een vergoeding voor de storingsdienst, 25 vakantiedagen op jaarbasis en een ADV-regeling. Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO;
 • Een goed uitgeruste service bus;
 • Daarnaast stimuleren en faciliteren wij graag jouw persoonlijke ontwikkeling door je de mogelijkheid tot opleiding en (bij-)scholing te bieden.

Wat vragen wij

Graag komen wij in contact met jou als je:

 • Ervaring hebt op het gebied van elektrotechniek/werktuigbouw (MBO);
 • Werkzaam bent of zou willen werken in de Service;
 • Ervaring in de Installatietechniek is een pré;
 • Bereid bent tot het draaien van storingsdiensten van 1 week in de 2 maanden (dagelijks na 17:00 uur en aansluitend een weekend).

Solliciteren

Wij begrijpen dat je vragen hebt en nodigen jou dan ook uit voor een bakje koffie om samen te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Neem voor meer informatie over de inhoud van de functie contact op met (). Ewald is bereikbaar via . Direct je motivatie en cv sturen is natuurlijk ook mogelijk via .

oktober 9, 2023


Contactinformatie

Ohmweg 11, Alblasserdam, The Netherlands

Postbus 69, 2950 AB Alblasserdam

+31 (0) 78 6916100


Verkoop gerelateerde en andere algemene vragen:


Bestellen van onderdelen en/of producten:

Financieel gerelateerde vragen:

Servicegerelateerde vragen en storingen:
Functie:pmt partner medische techniek
Startdatum:15-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met P.M.T. Partners Medische Techniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Lekkerkerk
 2. PMT Partners Medische Techniek P.M.T. Partners Medische Techniek 15-01-2024

Bekijk ook andere vacatures