Vacature Productiemedewerker

Productiemedewerker in Alblasserdam

Wil je tussen de €15,63 en 16,59 per uur gaan verdienen binnen de productie? Dat kan! Onze opdrachtgever in Alblasserdam is op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. 

Je werkzaamheden zullen o.a. zijn:

  • Ophangen van metalen objecten aan een stalen balk, die daarna het verzink bad in gaan;
  • Afhangen van de metalen objecten die verzinkt zijn en deze nabewerken met een slijptol of handvijl;
  • Heb je een heftruckcertificaat? Dan mag je de verzinkte producten wegzetten en eventueel de klant assisteren met het laden van deze producten;
  • Schoonhouden van de werkplek, zie je bijvoorbeeld dingen op de grond liggen dan raap je deze op zodat niemand er over kan vallen.

Het gaat om een fulltime functie van 40 uur per week. Je werkt van maandag t/m vrijdag en af en toe is er een mogelijkheid om de zaterdag extra te werken. Je werkt altijd in een 2-ploegendienst en de werktijden voor de ochtendploeg zijn van 06:00 - 14:30 uur en de middagploeg van 14:30 - 23:00 uur. Functie:Productiemedewerker, Productiemedewerker logistiek
Startdatum:11-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2773 – 2773
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via k.bakker@werk.olympia.nl of 0183 66 48 25. Of bezoek hun website https://166.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lekkerkerk
  2. Productiemedewerker Olympia 11-12-2023

Bekijk ook andere vacatures