Vacature Begeleider

Begeleider in Streefkerk

Syndion zoekt een enthousiaste . Ben jij een die zich graag verder wilt ontwikkelen en mee wilt bouwen aan een fijn thuis voor de bewoners, het team en de locatie? Dan is de functie van bij locatie écht wat voor jou!

Jouw werk als bij Syndion.

Als op locatie bij Syndion, groei jij met de dag als . Als medewerker op deze bijzondere woonlocatie, groei jij als professional en persoon.
Op locatie werk jij namelijk met de doelgroep EVMB. De bewoners hebben allen een ernstige verstandelijke meervoudige beperking. Samen met verwanten en het team werk je mee aan een Goed Leven voor de bewoners van deze woning.. Je denkt creatief en focust je vooral op wat de client nog wel kan. Uit elke kleine kans, ben jij op zoek naar groot resultaat.
Naast de doelgroep, is het mooie van deze functie de veelzijdigheid in het werk. Naast het geven van begeleiding, geef jij ook praktische verzorging en weet je dit mooi te combineren.
Jij krijgt de unieke kans om jouw talent en creativiteit in te zetten bij de opbouw van het team. Er wordt geluisterd naar jouw initiatieven en ideeën, zodat jij een stempel kan drukken op het team. Hierdoor ontplooi jij je als zorgprofessional en als mens!

Wat doet Syndion?

Syndion is er voor mensen - jong en oud - met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. We ondersteunen hen zó, dat zij kunnen opgroeien, leren, wonen en werken op een manier die zij zelf prettig vinden. Vanuit hun wensen en mogelijkheden.

Jouw nieuwe werkplek

De is een woonlocatie in Meerkerk. De cliënten beschikken allen over een eigen slaapkamer. Op De wonen cliënten met een ernstig meervoudige beperking. De locatie is goed te bereiken met zowel openbaar vervoer als bus. Op loopafstand zijn er diverse winkels te vinden.

Ben jij onze nieuwe ?

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding niveau 3, zoals MMZ3 of VIG;
 • Jij wilt graag groeien, als zorgprofessional en als persoon;
 • Je bent geduldig en hebt veel doorzettingsvermogen;
 • Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wij bieden onze nieuwe :

 • De mogelijkheid om te ontwikkelen en te groeien: als en als mens;
 • Salaris conform de CAO GHZ, schaal 35. (Maximaal €3.198,- bruto per maand) op basis van een 36-urige werkweek, exclusief ORT;
 • Je hebt recht op een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Je krijgt direct een vast dienstverband na de proeftijd van 2 maanden (aantal uren is bespreekbaar);
 • Kijk hier voor de uitgebreide informatie van onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?

Dan zijn wij vast een match! Je bent van harte welkom om direct te solliciteren, maar je mag ook gelijk contact opnemen!
Bel of app direct met de vacaturehouder Addi van Breugel op .

12-28 uur (part-time)

3.009,- / maand (max)

Ambulante gezocht in Streefkerk

5 uur (part-time)

3.198,- / maand (max)

12-28 uur (part-time)

3.105,- / maand (max)

dagbesteding

8 uur (part-time)

3.198,- / maand (max)

Nicolaas Beetshof

16-28 uur

3.198,- (max)

×

Voordelen van werken bij Syndion

Cliënt centraal

Functie:begeleider
Startdatum:28-09-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3198 – 3198
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Syndion via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Lekkerkerk
 2. Begeleider Syndion 28-09-2023

Bekijk ook andere vacatures