Vacature Teammanager Volwassenzorg

Teammanager Volwassenzorg in Alblasserdam

Teammanager Volwassenzorg voor de Wijkgerichte zorg

32-36 uur

Waar kom je te werken?

We richten ons binnen wijkgerichte zorg op mensen met een psychiatrische aandoening die ondersteuning nodig hebben bij het wonen of het vinden van een passende daginvulling. Wij bieden ondersteuning bij hen thuis of op één van onze beschermd wonen-locaties. Onze diensten vallen onder de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) en de Wet Langdurige Zorg (Wlz).

Samen met de cliënt stellen we een ondersteuningsplan op. Hierbij zoeken we altijd naar een balans tussen beperkingen en mogelijkheden met als doel dat onze cliënten hun leven weer zelf vorm kunnen geven. In overleg betrekken wij daarbij familie en belangrijke anderen. Daarnaast werken wij zoveel mogelijk samen met het wijkteam of andere organisaties als iemand al zorg krijgt.

Als ambitieuze en moderne organisatie streven wij ernaar om aan de top te blijven op het gebied van specialistische GGZ-zorg!

Wil jij samen met ons het verschil maken en herken jij jezelf in de onderscheidende kenmerken die wij van belang achten in ons dagelijks werk?

Organisatie
Yulius helpt mensen van alle leeftijden met psychiatrische problemen. Dat doen we bij de mensen thuis, bij de huisarts, op een polikliniek, in eigen klinieken of in een beschermde woonomgeving. Daarnaast heeft Yulius 14 scholen voor speciaal basis- en voortgezet onderwijs. Met ruim 2100 medewerkers is Yulius een van de grootste aanbieders van gespecialiseerde en generalistische geestelijke gezondheidszorg in de regio's Drechtsteden en Rotterdam Rijnmond. Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar www.yulius.nl

Waar staan we voor?
Onze leidende principes vormen de basis voor waar we voor staan en hoe we met elkaar omgaan:

Wij bieden cliënten, leerlingen, hun naasten, collega's en maatschappelijke partners een duurzaam perspectief. We investeren in samenwerking, ook als het moeilijk wordt.

We pakken regie in samenwerkingsprocessen en over het eigen proces. Daarbij luisteren we naar wat voor de ander het verschil maakt en nemen we verantwoordelijkheid. We respecteren elkaar, werken vanuit vertrouwen en zorgen ervoor dat men zich thuis voelt bij Yulius.

Wij luisteren eerst om te begrijpen wat voor cliënten, leerlingen, hun naasten, collega's en maatschappelijke partners het verschil maakt. Dat doen we met ons hart en ons verstand. Zonder vooroordeel en voordat we handelen.

Doen

Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daartoe tonen we toekomstbestendig ondernemerschap en doen we het goede voor cliënten, leerlingen, collega's en partners. Dit doen we verstandig en op basis van onze expertise.

Wij geven iedereen de ruimte om te herstellen, ontwikkelen, leren en groeien. Dit doen we door het hebben van oprechte aandacht en het stimuleren van talenten. Daarbij geven we de ruimte en mogelijkheden om te ontplooien. Het maken van fouten hoort daarbij, daar leren we van waardoor we blijven verbeteren.

Onze strategie en toekomst

De koers voor de komende jaren ligt op het ontwikkelen van 'een toekomstbestendig en onderscheidend Yulius'. De waarde strategie waar wij voor kiezen is in lijn met het verleden gericht op maximale aandacht voor onze cliënt waarbij wij vanuit onze professionele - inhoudelijke en zakelijke - mogelijkheden samen met cliënt en zijn of haar omgeving kijken naar wat nodig is.

Je geeft leiding aan 2 Beschermd Wonen locaties; 1 in Alblasserdam en 1 in Asperen. Daarbij geef je leiding aan een Inloop in Gorinchem.

Jouw verantwoordelijkheden

 • Jij geeft leiding aan 4 teams (29 fte) binnen Wijkgerichte Zorg waaronder 2 beschermde woonvormen, inloop en dagbesteding;
 • Jouw focus ligt op het vormgeven aan en realiseren van operationele en tactische doelen zoals vastgesteld in het jaarplan;

 • Je draagt actief bij aan het realiseren van een gezonde bedrijfsvoering en je bent verantwoordelijk voor een efficiënte bedrijfsvoering en het optimaliseren hiervan op basis van de nieuwe inhoudelijke koers;

 • Je bent verantwoordelijk voor het maken van resultaatafspraken met je medewerkers en verbeteren van processen rondom in-door-en uitstroom;

 • Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van een passend zorgaanbod en kijkt hierbij over de afdelingen heen om het de behandelcapaciteit zo efficiënt mogelijk in te zetten;

 • Door jouw aandacht, betrokkenheid en initiatieven om samen te werken, faciliteer je jouw teams optimaal en geef je medewerkers het vertrouwen en de mogelijkheden om met elkaar goede zorg te leveren;

 • Het voeren van jaargesprekken, het begeleiden van ziekteverzuim en aansturing van het team, alsmede het professionaliseren en coaching van je teams behoren tot je kerntaken.

Vragen?

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met de contactpersoon in de vacature. Met vragen over het sollicitatieproces, kun je terecht bij de afdeling recruitment:


Whatsapp:

Jouw kennis en vaardigheden

Wij zijn op zoek naar een gedreven, ervaren, enthousiaste professional, die helder communiceert en op een coachende manier leiding neemt. Iemand die besluitvaardig is, een team kan sturen en daarbij kan delegeren en ondersteunen wanneer de situatie daarom vraagt. Kortom; een manager die staat voor zijn team en de zorg die wordt geboden. Maar ook iemand die de verbinding kan leggen tussen de directie en de werkvloer, organisatiebeleid kan vertalen naar de praktijk van alledag en bezit over een gezonde dosis relativeringsvermogen. Je bent resultaatgericht en procesmatig zorgvuldig. Je bent ijzersterk in het onderhouden van een stevig netwerk; samenwerking met andere ketenpartners is een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden.

Bovenal zoeken wij iemand die positief is ingesteld, affiniteit heeft met de GGZ zorg en met plezier en doorzettingsvermogen samen met het team deze afdelingen tot een toekomstbestendig, mooi en financieel gezond onderdeel van onze organisatie kan maken.

 • Beschikt minimaal over een afgeronde HBO-WO opleiding;

 • Aantoonbare leidinggevende ervaring en/of de ambitie en competentie om zich hierin te ontwikkelen;

 • Het hebben van een afgeronde managementopleiding is een pré;

 • Je bent gewend om (hoogopgeleide) professionals aan te sturen in de GGZ;

 • Affiniteit met psychiatrie is essentieel;

 • Beschikt over een bedrijfsmatige kijk op het primair proces, gecombineerd met een hulpverleningsachtergrond;

 • Uitstekende communicatieve en contactuele vaardigheden.

Wat bieden wij

 • Een inspirerende werkomgeving en een team van enthousiaste en betrokken collega's;
 • Salariëring en rechtspositie zijn conform de cao-GGZ. Deze functie is ingeschaald in schaal 65;
 • 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag;
 • 35 uur per jaar levensfasebudget (kan je meenemen vanuit een andere ggz werkgever);
 • 500 euro bruto per jaar balansbudget.

Gesolliciteerd? Heb je in de tussentijd vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze recruiters.

Als we denken dat we een goede match zijn, nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om een eerste gesprek in te plannen. Je eerste gesprek heb je met de teammanager. Op deze manier krijg je meteen een goed beeld van de locatie, de afdeling en het team waarin je mogelijk komt te werken.


Werken bij Yulius, betekent werken bij een organisatie waarin alles draait om aandacht. Aandacht voor onze cliënten, leerlingen, samenwerkingspartners en onze medewerkers. Wij werken intensief samen en motiveren elkaar om - altijd en overal - de best mogelijke zorg en onderwijs te bieden. Dát is waar we elke dag voor gaan. Benieuwd hoe onze collega's hier invulling aan geven?Functie:teammanager volwassenzorg
Startdatum:31-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yulius via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Lekkerkerk
 2. Teammanager Volwassenzorg Yulius 31-01-2024

Bekijk ook andere vacatures