Vacature Acupuncturist

Acupuncturist in Krimpen aan de Lek

Type dienstverband: Deeltijd 1 tot maximaal 4 dagen per week.

Over ons:
Ons sfeervolle professionele multidisciplinaire medisch centrum is een omgeving waar paramedische en complementaire zorg met elkaar samenwerken en uitwisselen van zowel kennis als cliëntenzorg om het meest optimale te bieden aan de individuele behoefte van de mens.Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde acupuncturist om ons team te versterken.
Momenteel zijn we met drie parttime werkende acupuncturisten. Waarvan er één tijdelijk is ingesprongen om vraag en aanbod weer in balans te brengen. De vraag naar acupunctuur is groeiende, dus ook de behoefte aan extra behandelkracht.

Functieomschrijving:
We zoeken een team- en mensgerichte persoon die kan luisteren naar en afstemmen op de behoefte van de cliënt. Daarbij een op maat afgestemd individueel acupunctuur plan kan opzetten, en dit in samenspraak met de cliënt overleggen, met daarbij in het oog houdend waar de persoon nog meer baat bij zou kunnen hebben (denk aan alle professies en skills die er in huis te vinden zijn). Overleg met collega's om samen te kijken naar de cliënt voor de meest optimale zorg is bij ons de norm.
Kennis van en advies op maat over voeding en leefstijl worden graag betrokken bij het behandelbeleid.Je bent zelf in staat je agenda te beheren inclusief het aantal dagen per week. Dit alles in goede afstemming met de backoffice en mede acupuncturisten.Naast dit alles is het van belang dat je bent aangesloten bij een beroepsvereniging waar acupunctuur een onderdeel van is en erkend wordt door de zorgverzekeringen.
Dit omvat uiteraard het juiste (minimaal HBO) diploma, het continueren van bijscholing en de benodigde klacht-, tucht- en rechtsbijstandverzekering.

Wat bieden wij:

  • Een stimulerende werkomgeving met een focus op kwaliteit van zorg en patiënttevredenheid.
  • De ruimte om je eigen cliëntengroep op te bouwen in continuerend afstemmen en overleg met je acupunctuur collega's, te beginnen met één a twee dagen in de week. Dit is afhankelijk van het aantal behandelingen en de behandelduur per cliëntencontact per dag. Uit te bouwen naar behoefte en mogelijkheid.
  • De kans om deel uit te maken van een fris, dynamisch en toegewijd team van gezondheidsprofessionals.
  • Verschillende mogelijkheden om in te stromen m.b.t. (niet) dienstverband, bestaande eigen praktijk etc.

Hoe solliciteren:
Geïnteresseerde kandidaten worden uitgenodigd om hun cv en motivatiebrief te sturen naar met als onderwerp "Sollicitatie Acupuncturist". Voor meer informatie kunt u contact opnemen met of Floor Elsdijk, tel. .

Wij zijn op zoek naar een extra kinderfysiotherapeut(e).

Ben je afgestudeerd kinderfysiotherapeut en toe aan een nieuwe uitdaging en heb je zin om in een jong en multidisciplinair team te komen werken en samen te werken met onze enthousiaste kinderfysiotherapeute? Of ben je bezig met de opleiding kinderfysiotherapie en wil je alvast werken als kinderfysiotherapeut i.o. dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Ben jij de Kinderfysiotherapeut (in opleiding) die wij zoeken?

Wat ga je doen: Je behandelt kinderen in de leeftijd van 0-16 jaar met verschillende hulpvragen. Dat doe je niet alleen op de praktijk, maar ook op scholen en aan huis. Daarnaast zijn er diverse leuke uitdagingen waar jij je energie in kwijt kunt, zoals het begeleiden van sportgroepen als Powerkids (een trainingsgroep voor kinderen gericht op het verbeteren van de fitheid en leefstijl). Je hebt regelmatig overleg met interne collega's en externe verwijzers. Denk aan logopedisten, diëtisten, andere paramedici, scholen en CJG's. Ook werk je mee in het Kind en Jeugd Team, een multidisciplinair onderzoekscarrousel voor kinderen. Je werkdagen en uren zijn in overleg.

Wie ben jij :

  • Je bent een Kinderfysiotherapeut (of eventueel nog in opleiding).
  • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Je vindt het leuk om multidisciplinair samen te werken.

Wie zijn wij:

Als kinderfysiotherapeut kom je te werken bij Jordens Fysio Medisch Centrum. Naast kinderfysiotherapie en reguliere fysio- en manuele therapie bieden wij nog ruim 20 specialisaties aan. We kijken multidisciplinair naar klachten en zetten vernieuwende behandelmethoden in. Ons jonge en multidisciplinair team werkt daarom veelvuldig samen, zowel intern als extern. Je zal genoeg leuke collega's hebben waar je vakinhoudelijk mee kan sparren.

Wil je meer weten waar we voor staan, neem een kijkje op onze site www.jordensfysio.nl Interesse? Stuur je sollicitatie met CV naar of bel voor meer informatie: en vraag naar voor meer informatie.

Ergotherapeut(e) gezocht

Ben jij Ergotherapeut en wil je werken in een groot, gezellig hecht team?

Interesse? Stuur je sollicitatie met CV naar info @jordensfysio.nl of bel voor meer informatie:

Ben je een enthousiast en gedreven fysiotherapeut of manueel therapeut en heb je zin om in een jong, gedreven en multidisciplinair team te komen werken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Wij zijn een enthousiast groot multidisciplinair team, waarbij fysiotherapeuten veelvuldig samenwerken met andere disciplines. Kijk gerust op onze website ( www.jordensfysio.nl ) voor meer informatie over wie wij zijn.

Profiel: - Je bent een enthousiaste fysiotherapeut of manueel therapeut, die zin heeft in een gevarieerde job voor minimaal 4 maanden in een mooi en groot Fysio Medisch Centrum. - Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden. - Je vindt het leuk om in een team te werken en hebt affiniteit met multidisciplinair samenwerken.

Interesse? Stuur je sollicitatie met CV naar info @jordensfysio.nl of bel voor meer informatie:

Over ons

Naast fysio- en manuele therapie biedt Jordens Fysio Medisch Centrum nog ruim 20 specialisaties aan. Deze multidisciplinaire aanpak van uw klachten samen met de vernieuwende behandelmethoden die wij aanbieden maakt ons tot een toonaangevend Fysio Medisch Centrum in de regio.Functie:acupuncturist
Startdatum:15-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Jordens Fysio en Manuele Therapie via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lekkerkerk
  2. Acupuncturist Jordens Fysio en Manuele Therapie 15-01-2024

Bekijk ook andere vacatures