Vacature Corporate Recruiter

Corporate Recruiter in Alblasserdam

WAT GA JE DOEN?

N.t.b.

Over deze functie

"Denk jij iets te kunnen toevoegen met jouw vaardigheden aan ons team? We gaan graag met je in gesprek!"

Amy van Soldt , Corporate Recruiter

Functieomschrijving

ESG | Staffing werkt al meer dan 15 jaar samen in de logistiek en productie. Met die jarenlange kennis uit de arbeidsmarkt helpen we elkaar -- of je nu wel of geen werkervaring hebt. We zetten jouw belang voorop en zien onszelf als verbinder van jouw werkgeluk. Door eerlijke en open communicatie komen we samen verder.

Wij zoeken voor jou die ideale match. Met eerlijkheid, transparantie en vertrouwen. Ben jij klaar om samen met ons de volgende stap te zetten?


Binnen ESG | Staffing zijn wij altijd op zoek naar professionals om ons team te versterken, we ontvangen daarom graag je CV en motivatie!

Weet je genoeg?


Ik geef ESG toestemming contact met mij op te nemen en mijn gegevens een jaar te bewaren.

Ga voor mij aan de slag

Bij de leukste werkgever in de techniek.

(Junior) Recruiter • Vast • Alblasserdam

KOM OOK WERKEN BIJ DE LEUKSTE WERKGEVER IN DE LOGISTIEK

Ontwikkel verder.

ESG | Staffing werkt al meer dan 15 jaar samen in de logistiek en productie. Met die jarenlange kennis uit de arbeidsmarkt helpen we elkaar, of je nu wel of geen werkervaring hebt. We zetten jouw belang voorop en zien onszelf als verbinder van jouw werkgeluk. Door eerlijke en open communicatie komen we samen verder.
Wij zoeken voor jou die ideale match. Met eerlijkheid, transparantie en vertrouwen. We bieden een inspirerende, dynamische werkomgeving met veel verantwoordelijkheid en ook veel vertrouwen. Ons team van recruitmentspecialisten staat klaar om voor jou de beste match te vinden, zodat jij jouw volgende stap kunt zetten. Ontwikkel jij bij ons verder?

Corporate Recruiter

Amy van Soldt

image

ESG | Staffing is onderdeel van ESG. De kracht van ESG is de diversiteit, met een optimale balans tussen dingen en mensen, waardoor nieuwe inzichten ontstaan die zorgen dat wij meebewegen in de behoefte van de markt. Op één lijn liggen door af te wijken van de standaard. Dat geeft ruimte voor verrijking in de vorm van win-win oplossingen.

HQ: Kelvinring 23, AlblasserdamFunctie:corporate recruiter
Startdatum:29-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ESG Ventures via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lekkerkerk
  2. Corporate Recruiter ESG Ventures 29-11-2023

Bekijk ook andere vacatures