Vacature HR Adviseur

HR Adviseur in Lekkerkerk

Wij zijn Metalflex, een succesvol familiebedrijf in Lekkerkerk, 15 jaar geleden opgericht door de huidige directeur-eigenaar. Metalflex ontwikkelt en produceert kwalitatief hoogwaardige koudgewalste profielen en systemen uit bandstaal. Een geïntegreerd proces met een modern productieapparaat waarmee uiteenlopende sectoren worden bediend.

Kwaliteit, logistiek en leverbetrouwbaarheid zijn van een hoog niveau, met als resultaat veel langlopende samenwerkingen met AAA-klanten. Het zijn in hoge mate vaste klanten die hun profielen dagelijks gebruiken als halffabricaat in hun productieproces, daarnaast zijn er klanten op projectbasis. Het speelveld is behoorlijk internationaal.

Wat ga je doen?

Als HR Adviseur ondersteun je het managementteam met de ontwikkeling en implementatie van beleid. Daarnaast voer je een aantal ondersteunende operationele taken uit op HR gebied. De gedragen kernwaarden die de cultuur binnen Metalflex ondersteunen zijn basis voor de beleidsontwikkeling. De ontwikkelopgave vloeit voort uit de groei van de organisatie. De invulling is gebaseerd op de strategische visie voor de komende jaren en richt zich grotendeels op het tactische aandachtsveld. Je kunt daarbij denken aan het inrichten van de beoordelingscyclus, selectiegesprekken, veilig en gezond werken, het voorkomen van verzuim, sturen op gedrag. Daarnaast kun je natuurlijk ook denken aan thema's die jij vanuit jouw expertise zal agenderen. Een stevige zelfstandige rol, waarbij je wordt ondersteund en gefaciliteerd door één van de managementteamleden. De functie geeft ruimte om de komende jaren mee te groeien met de verdere groei van Metalflex.

Wat vragen we van jou?

  • Een stevige no-nonsens persoonlijkheid die weet wat nodig is;
  • Je verbindt en maakt makkelijk contact op alle niveaus;
  • Een zelfstandig adviseur die naast het managementteam staat en onafhankelijk adviseert;
  • Minimaal 5 jaar generalistische ervaring als HR Adviseur;
  • Afgeronde HBO opleiding HRM;
  • Affiniteit met MKB-/familiebedrijven in de bouw, productie of logistiek;
  • Bij voorkeur woonachting in de Krimpenerwaard of directe omgeving.

Wat bieden we jou?

Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Metalflex hanteert de CAO metaal en techniek (kleinmetaal). Het aantal uren en overige arbeidsvoorwaarden worden in onderling overleg vastgesteld. Wij gaan uit van een werkweek van gemiddeld tussen de 20 en 28 uren. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.Functie:hr adviseur
Startdatum:14-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Metalflex via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lekkerkerk
  2. HR Adviseur Metalflex 14-01-2024

Bekijk ook andere vacatures