Vacature Implementatiepartner

Implementatiepartner in Lekkerkerk

  • Redactie Lekkerkerk
  • 12-01-2024

Implementatiepartner in Lekkerkerk

Bij de implementatie gaan wij als implementatiepartner van SnelStart uw software installeren en helpen implementeren.
We helpen u als ondernemer snel op weg met de basis inrichting zodat u zonder teveel moeite snel aan de slag kunt met uw administratie.
Naast de basis inrichting (die variabel is afhankelijk van het gekozen pakket) kunnen wij u natuurlijk ook helpen met extra werkzaamheden zoals het importeren van gegevens, het leggen van koppelingen, het opmaken van sjablonen en het werken met extra velden.
Ook behoort het tot de mogelijkheden om een training te verzorgen bij ons op kantoor of op locatie bij uw bedrijf. Zo kunt u er voor zorgen dat uw medewerkers snel zijn ingewerkt.
De installatie en implementatie kan op afstand of op locatie worden uitgevoerd, afhankelijk van uw voorkeur.
Wilt u meer informatie of heeft u vragen neem dan contact met ons op!


Vestiging in Lekkerkerk:
BelFunctie: implementatiepartner Startdatum: 11-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Keda Consult via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:implementatiepartner
Startdatum:15-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Keda Consult via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lekkerkerk
  2. Implementatiepartner Keda Consult 15-01-2024

Bekijk ook andere vacatures