Vacature Traineeship Beleidsadviseur Economie

Traineeship Beleidsadviseur Economie in Lekkerkerk

Traineeship Beleidsadviseur Economie

 • Aantal uur : - 36 uur
 • Opleidingsniveau : HBO

Zie je het al voor je?

Bij de gemeente Krimpenerwaard werken we elke dag aan uitdagende projecten. Om te blijven innoveren zijn we op zoek naar talenten die het beste uit zichzelf willen halen en die een bijdrage willen leveren aan vernieuwende en duurzame oplossingen die passen bij de behoeften van onze bewoners. Als trainee los je uitdagende vraagstukken op voor de gemeente en krijg je de ruimte om te ontdekken en te doen!
Ons traineeprogramma duurt 1,5 jaar en begint in januari. Tijdens deze periode word je begeleid naar de rol van young professional binnen 1 van onze specialistische teams, afhankelijk van jouw achtergrond en interesse(s). Daarnaast werk je in het traineeprogramma aan je eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zo word je persoonlijk begeleid door een mentor en volg je 1 dag in de week een training specifiek gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Alles wat je nodig hebt om jezelf klaar te stomen voor een uitdagende rol binnen de gemeente.

Wij

Krimpenerwaard is een middelgrote gemeente in het prachtige Groene Hart. Een landelijk gebied met elf unieke dorpen of steden, waar in totaal 58.000 inwoners wonen, werken en recreëren. Maar, jij wilt natuurlijk ook graag weten wat voor organisatie wij zijn.
Het team advies Ruimtelijke Ontwikkeling bestaat uit ongeveer 30 medewerkers die zich bezig houden met beleidsontwikkeling en advisering voor economie, wonen, landschap, landbouw, duurzaamheid, stedenbouw, milieu erfgoed en toerisme en recreatie. Een team dat zich richt op de grote ruimtelijke opgaves en transities. Het grote doel is om onze gemeente ook in de toekomst vitaal te houden. Daar hoort een gezonde economie bij met mooie bedrijven en retail. Je gaat werken bij economische zaken in dat team.
Het team maakt deel uit van het ruimtelijk domein, waarin de ruimtelijke projecten, het beheer van de buitenruimte en het beleid van de openbare ruimte een plek hebben.

Dit ga je doen

Als Trainee bieden we de mogelijkheid om breed ingezet te worden op Economische Zaken. Na een inwerkperiode, waarin je kennismaakt met het team, de gemeentelijke processen en in het bijzonder de collega's van economische zaken liggen de volgende uitdagingen op je te wachten:

 • Het ondersteunen bij onderzoek en uitvoering van de retail visie;
 • Het fungeren als Bedrijfscontactfunctionaris voor individuele ondernemers en voor winkeliersverenigingen;
 • Het ontwikkelen van een CMS-systeem;
 • Het onderzoeken van de verbetering van de organisatiegraadwinkelgebieden en bedrijventerreinen;
 • Het vertegenwoordigen van het Leerwerkbedrijf Krimpenerwaard;
 • Het voeren van onderzoek naar verduurzaming van bedrijventerreinen.

Jij

Jij bent in de eerste plaats een enthousiaste en betrokken nieuwe collega die leergierig is en fouten durft te maken en met een beetje hulp zelfstandig is. We stellen het zeer op prijs als je vragen durft te stellen en het werken in een complexe organisatie vind je juist een uitdaging. Samenwerken zit je in het bloed en je staat open voor verschillende meningen.
Daarnaast beschik je:

 • over een afgeronde HBO of academische opleiding.

Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een contract voor 1,5 jaar met een optie tot verlenging;
 • Afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris van maximaal € 3.091,- bruto per maand (functieschaal 8) bij een 36-urige werkweek;
 • Een thuiswerkvergoeding, reiskostenvergoeding en uiteraard een laptop en iPhone. Ook kunnen wij je helpen bij het inrichten van je thuiswerkplek!
 • Een Individueel Keuze Budget (IKB) (externe link) . Over het bruto maandsalaris bouw je maandelijks 17,05% IKB op. Je kunt dit bijvoorbeeld (maandelijks) uit laten betalen, gebruiken om extra verlof te kopen of inzetten voor een opleiding;
 • De mogelijkheid om je werk en werktijden in te delen op de manier die bij jou en je werk past;
 • Vitamine L(eren): een intern pakket aan ontwikkelmogelijkheden;
 • Betrokken collega's;
 • Vertrouwen.

Solliciteren

Enthousiast geworden? Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met . Hij is bereikbaar via en email: l.


Functie:traineeship beleidsadviseur economie
Startdatum:29-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3091 – 3091
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Krimpenerwaard via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Lekkerkerk
 2. Traineeship Beleidsadviseur Economie Gemeente Krimpenerwaard 29-10-2023

Bekijk ook andere vacatures