Vacature High Risk Objectbeveiliger

High Risk Objectbeveiliger in Alblasserdam

Ben jij als Beveiliger opzoek naar een andere werkomgeving? In deze functie beheer je een unieke locatie en werk je bij een klant met een hoog risico profiel. De producten die ze vervaardigen maken het noodzakelijk om extra waakzaam te zijn. Niet omdat er op deze locatie gevaar dreigt, maar wel omdat diefstal extra gevoelig ligt. In deze functie combineer je security met hospitality en werk je met moderne 'state of the art' beveiligingstechnieken. 

Ondersteund door collega`s en technische beveiligingssystemen werk je vanuit je eigen control room. Je bewaakt de primaire bedrijfsprocessen, producten en werknemers en stelt hoge prioriteit aan een veilige werkomgeving. Daarbij loop je controle- en sluitronde, ben je vraagbaak voor leveranciers en personeel, kun je visiteren verricht je enkele licht administratieve werkzaamheden.  

Het team en de afdeling zijn nog in ontwikkeling en op dit moment werk je in een 2-ploegendienst. Het is de wens om uiteindelijk 24/7 open te zijn waardoor ook nacht- en weekenddiensten in de toekomst tot de mogelijkheid behoren. Functie:High Risk Objectbeveiliger, Portier
Startdatum:02-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:15 – 18
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WerkTalent via renevanderpoel@mail.werktalent.nl of 31641281498. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lekkerkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lekkerkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lekkerkerk
  2. High Risk Objectbeveiliger WerkTalent 02-01-2024

Bekijk ook andere vacatures